lauantai 25. huhtikuuta 2015

Nila & Feta

Meillä on omia lemmikkirottia. Joskus aikoinaan, kun olin teini-ikäinen minulla oli rottia. Se aika on jotenkin jäänyt mieleeni etenkin kun muistan rotat mukavina ja persoonallisina lemmikkeinä. Ja kun ne nyt taas 15 vuoden jälkeen rantautuivat Rantalaan, olin muistanut oikein! Ne on mukavia ja persoonallisia. Nyt rotat tulivat suoraan kasvattajilta, eivät eläinkaupasta.Ja kyllä, rottia ihan kasvatetaan ja niillä on näyttelyitä.Väri ja turkkimuunnoksissa löytyy. Meillä koko perhe tykkää näistä siimahännistä, jopa isäntä. (Kuka on muutenkin yyber eläinrakas ihminen:)).

Nila




Nilan paras kaveri on ehdottomasti Möyhi. Näillä kahdella on sanaton yhteys joita vain he kaksi voivat ymmärtää. Jos Nila saa valita kenen syliin menee...se kipittää Möyhim kainaloon:)


Nilan rottakaverina on Feta. Feta on rex turkkinen tyttörotta.


Feta on kaunotar. Sen kikkarat viikset ja rubiinisilmät ovat ihanat:) Luonteeltaan ihan kesy, mutta vauhdikkaampi kuin laiskottelua rakastava ystävänsä Nila.



Mutta tytöt tulevat kohta kokemaan elämänsä yllätyksen, koska talouteen muuttaa kohta kaksi poikarottaa. Omaan häkkiinsä tietenkin. Katsotaas sitten miten viikset laitetaan!

Jäämme kaipaamaan Kookosta, joka tänään poistui laumastamme. Kookos oli kiva rotta mutta sopimaton tähän laumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti